Pályázatok

GINOP

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Projektazonosító: GINOP-2.1.8-17-2018-03022

Projekt címe: A Geoszféra Kft. adaptív technológiai innovációs tevékenysége

Támogatás összege: 29 999 677 Ft

Megvalósítás időszaka: 2019.01.01.-2019.06.30.

Grizzly 200Az elmúlt 10 év meghatározó geotechnikai vizsgálati módszere lett a statikus szondázás, melynek elvégzésére megvásárolt CPT berendezés alkalmas. Szinte nélkülözhetetlen vizsgálati módszer lett a mélyalapozás területén, így különösen a nagy csarnokok, utas és vasutas műtárgyak alapozásának tervezésénél. Az új, gép az ország egyik legmodernebb berendezése lenne, mely mind a mélységi kapacitásánál, mind termelékenységénél fogva várhatóan jelentős piaccal fog rendelkezni a jelenlegi igények alapján. A gép tehát egy viszonylag új mérési módszer legfejlettebb technológiát alkalmazó típusa, mely számos olyan munka gyors, hatékony elvégzését teszi lehetővé, melyre a most meglévő berendezésünk nem alkalmas. Meglévő és leendő megrendelőink igényeit korszerűbben és hatékonyabban ki tudjuk vele elégíteni. A támogatott fejlesztés eredményeként cégünk termelékenysége emelkedik. A beszerezett 200 KN – nyomóerejű Grizzly-200 Premium típusú statikus nyomószonda berendezés egy Kamaz teherautóra lett ráépítve, amit pályázaton kívüli saját költségen finanszíroztunk.

 

 

--------------------------------------------------------------

 

EUÚj Magyarország

“A projekt az Európai Unió támogatásával,
az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósul meg.”

Projekt neve:
Képzések a Geoszféra Kft-nél

Projekt leírás:

Vállalati kooperáció 

112 óra

10 fő

Angol nyelv KER C2 – Mester szint 

320 óra

10 fő


Kedvezményezett neve és elérhetősége:
Geoszféra Geológiai Korlátolt Felelősségű Társaság
2800 Tatabánya, Alkotmány utca 68/a

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
ESZA Kft. 1134 Budapest, Váci u. 45. “C” épület

2014. Április 15-ével a Miniszterelnökségbe és a kijelölt minisztériumokba integrálták az európai uniós és nemzeti támogatások eddigi közreműködő szervezeteit, ezzel lezárult a fejlesztéspolitikai intézményrendszer 2013 augusztusában megkezdett átalakítása, és bezárt a MAG Magyar Gazdaságfejlesztési Központ Zrt.
Az ESZA Társadalmi Szolgáltató Nonprofit Kft. által ellátott feladatot a társadalmi és civil kapcsolatok fejlesztéséért felelős miniszter által vezetett minisztérium (jelenleg az Emberi Erőforrások Minisztériuma) látja el 2014. április 15-től.